MOEDERDAGMENU 12.05.2024 (PP: 59)

Ganzenlever en lijngevangen zeebaars

cannelloni van lijngevangen zeebaars en gerookte ganzenlever

krokant gemarineerde groentjes en koriander

vinaigrette van schaaldieren, mayo van raz el hanout

en/of

Coquilles Saint-Jacques

in hazelnootboter gebakken Sint Jacobs vruchten

tempura van Zeeuwse oester

zilte zeegroentjes, okra’s

puree van kikkererwten en sesam, pittige chiliolie

*€10 in de plaats van zeebaars, + €20 als extra gerecht

Mechelse koekoek en morieljes

de filet op het karkas gebraden

gebraiseerde Mechelse asperges

morieljes, tuinboontjes

jus van geroosterde kip

of

Zeetong*

gebraiseerde Mechelse asperges

morieljes, tuinboontjes

jus van asperges en zeetong

*+ €8 in de plaats van Mechelse koekoek

Kaasbordje*

 Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele

*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12

De eerste Belgische aardbeien

met citroen en munt

mousse van aardbeien

sorbet van limoen

krokant van filo en honing