MOEDERDAGMENU 12.05.2024 (PP: 59)
Ganzenlever en lijngevangen zeebaars
cannelloni van lijngevangen zeebaars en gerookte ganzenlever
krokant gemarineerde groentjes en koriander
vinaigrette van schaaldieren, mayo van raz el hanout
en/of
Coquilles Saint-Jacques
in hazelnootboter gebakken Sint Jacobs vruchten
tempura van Zeeuwse oester
zilte zeegroentjes, okra’s
puree van kikkererwten en sesam, pittige chiliolie
*€10 in de plaats van zeebaars, + €20 als extra gerecht
Mechelse koekoek en morieljes
de filet op het karkas gebraden
gebraiseerde Mechelse asperges
morieljes, tuinboontjes
jus van geroosterde kip
of
Zeetong*
gebraiseerde Mechelse asperges
morieljes, tuinboontjes
jus van asperges en zeetong
*+ €8 in de plaats van Mechelse koekoek
Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12
De eerste Belgische aardbeien
met citroen en munt
mousse van aardbeien
sorbet van limoen
krokant van filo en honing