Afhaalmenu ( €54 p.p.)


Voorgerechten

Kreeft en tonijn*

Tartaar van wilde Europese kreeft en tonijn
salade van gemarineerde groentjes
*supl €10 ipv de noordzeetong
*supl €20 als extra gerecht


en/of


Noordzeetong
op de graat gebakken zeetong, gefileerd
beukenzwammen, pijpajuin
de bakjus met hoeveboter, kruidenolie


Hoofdgerechten

Gegrilde griet

raviolli van krab
consommé van krab
gebakken jonge spinazie


of


Filet pur

gebraden filet pur van Charolais-rund
truffelsaus
amandel kroketjes

Rossini* supl €12*

Met gebakken ganzenlever


Dessert

Mascarponebalk

Witte chocolademousse,
framboos, amandelkrokant
gel van rozenbottel


Dit menu kan na reservatie afgehaald worden in onze traiteurwinkel te Kortrijk (Leiestraat 39) of in het restaurant in Lauwe (Wevelgemstraat 37)

Moederdagmenu 12.05.2024 (PP: 59)

Ganzenlever en lijngevangen zeebaars

cannelloni van lijngevangen zeebaars en gerookte ganzenlever

krokant gemarineerde groentjes en koriander

vinaigrette van schaaldieren, mayo van raz el hanout

en/of

Coquilles Saint-Jacques

in hazelnootboter gebakken Sint Jacobs vruchten

tempura van Zeeuwse oester

zilte zeegroentjes, okra’s

puree van kikkererwten en sesam, pittige chiliolie

*€10 in de plaats van zeebaars, + €20 als extra gerecht

Mechelse koekoek en morieljes

de filet op het karkas gebraden

gebraiseerde Mechelse asperges

morieljes, tuinboontjes

jus van geroosterde kip

of

Zeetong*

gebraiseerde Mechelse asperges

morieljes, tuinboontjes

jus van asperges en zeetong

*+ €8 in de plaats van Mechelse koekoek

Kaasbordje*

 Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele

*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12

De eerste Belgische aardbeien

met citroen en munt

mousse van aardbeien

sorbet van limoen

krokant van filo en honing

Dit menu kan verkregen worden als afhaalmenu na bestelling op het nummer 056/ 42 00 75 of via info@enfaim.be