Afhaalmenu ( €54 p.p.)
Voorgerechten
Kreeft en tonijn*
Tartaar van wilde Europese kreeft en tonijn
salade van gemarineerde groentjes
*supl €10 ipv de noordzeetong
*supl €20 als extra gerecht
en/of
Noordzeetong
op de graat gebakken zeetong, gefileerd
beukenzwammen, pijpajuin
de bakjus met hoeveboter, kruidenolie
Hoofdgerechten
Gegrilde griet
raviolli van krab
consommé van krab
gebakken jonge spinazie
of
Filet pur
gebraden filet pur van Charolais-rund
truffelsaus
amandel kroketjes
Rossini* supl €12*
Met gebakken ganzenlever
Dessert
Mascarponebalk
Witte chocolademousse,
framboos, amandelkrokant
gel van rozenbottel
Dit menu kan na reservatie afgehaald worden in onze traiteurwinkel te Kortrijk (Leiestraat 39) of in het restaurant in Lauwe (Wevelgemstraat 37)
Moederdagmenu 12.05.2024 (PP: 59)
Ganzenlever en lijngevangen zeebaars
cannelloni van lijngevangen zeebaars en gerookte ganzenlever
krokant gemarineerde groentjes en koriander
vinaigrette van schaaldieren, mayo van raz el hanout
en/of
Coquilles Saint-Jacques
in hazelnootboter gebakken Sint Jacobs vruchten
tempura van Zeeuwse oester
zilte zeegroentjes, okra’s
puree van kikkererwten en sesam, pittige chiliolie
*€10 in de plaats van zeebaars, + €20 als extra gerecht
Mechelse koekoek en morieljes
de filet op het karkas gebraden
gebraiseerde Mechelse asperges
morieljes, tuinboontjes
jus van geroosterde kip
of
Zeetong*
gebraiseerde Mechelse asperges
morieljes, tuinboontjes
jus van asperges en zeetong
*+ €8 in de plaats van Mechelse koekoek
Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12
De eerste Belgische aardbeien
met citroen en munt
mousse van aardbeien
sorbet van limoen
krokant van filo en honing
Dit menu kan verkregen worden als afhaalmenu na bestelling op het nummer 056/ 42 00 75 of via info@enfaim.be