MENU VANAF 09/04/2023


Belgische asperges
huisgerookte zalm
mousseline van Moscato d'Asti
coulis van tuinkruiden

en/of

Zacht gepocheerde wilde kreeft*
julienne van lentegroenten
zachte rode curry en basilicum
*als extra gerecht + €2O , in plaats van de asperges+ €10


en/of

Sint-Jacobsvruchten*
gebakken Sint-Jacobsvruchten
ravioli gevuld met boschampignons
truffelsalsa
*als extra gerecht + €15 , in plaats van de asperges+ €5

en


Wagyu beef
de filet mignon gebraden
crème van primeurerwtjes
gebakken kropsla


of


Sole Ostendaise 'free style'*
zeetong gepocheerd en gefileerd
Oostendse garnalen, Zeeuwse mosselen
echte Parijse champignons, kropsla, de jus met hoeveboter
*+€5


Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12

Tartufo al limoné
rood fruit, amandelkrokant

55 p.p.
Bijpassende wijn: €7 per glas
wijn en water inbegrepen:
€20 3 gangen
€25 4 gangen
€30 5 gangen

Het menu kan wijzigen volgens het markt en productaanbod allergisch? Laat het ons weten