MENU VANAF 09/04/2023
Belgische asperges
huisgerookte zalm
mousseline van Moscato d'Asti
coulis van tuinkruiden
en/of
Zacht gepocheerde wilde kreeft*
julienne van lentegroenten
zachte rode curry en basilicum
*als extra gerecht + €2O , in plaats van de asperges+ €10
en/of
Sint-Jacobsvruchten*
gebakken Sint-Jacobsvruchten
ravioli gevuld met boschampignons
truffelsalsa
*als extra gerecht + €15 , in plaats van de asperges+ €5
en
Wagyu beef
de filet mignon gebraden
crème van primeurerwtjes
gebakken kropsla
of
Sole Ostendaise 'free style'*
zeetong gepocheerd en gefileerd
Oostendse garnalen, Zeeuwse mosselen
echte Parijse champignons, kropsla, de jus met hoeveboter
*+€5
Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12
Tartufo al limoné
rood fruit, amandelkrokant
55 p.p.
Bijpassende wijn: €7 per glas
wijn en water inbegrepen:
€20 3 gangen
€25 4 gangen
€30 5 gangen
Het menu kan wijzigen volgens het markt en productaanbod allergisch? Laat het ons weten