Wildmenu - Zondag 29/10
Voorgerechten
Bosduif
de filet gebakken
waldorfsalade, groene appel bleekselder, walnoten, "free style"
balsamico-siroop
en/of
Sint-Jacobsvruchten, boschampignons*
gegrilde Sint-Jacobs vruchten
ravioli van boschampignons, gebakken boschampignons
consommé van boschampignons
coulis van platte peterselie
*supl €7.5 ipv de bosduif
*supl €18 als extra gerecht
Hoofdgerechten
Hertenkalf
filet van hert gebraden in zwarte peper en gekneusde jeneverbessen
texturen van vergeten groentjes
zalf van pastinaak, chips van peterseliewortel
brunoise van kervelwortel, jus van hert
of
Zeebaars
op de velkant gegaard met Vadouvankruiden
oostendse garnalen, gebakken grondwitloof, zeekraal
coulis van garnalen en witte balsamiek
Dessert
Moeulleux au Chocolat
mandarijn en munt
of
Irish Coffee
59 p.p.
Het menu kan wijzigen volgens het markt en productaanbod
Allergisch? Laat het ons weten
Noteer alvast volgende data in uw agenda voor onze volgende themamenu's
29.10: Wildmenu
26.11: Najaarsmenu
25.12: Kerstmenu