Keuze Menu € 50

(1 voorgerecht + 1 hoofdgerecht + 1dessert )


VOORGERECHTEN

Ganzenlever

medaillons met gekarameliseerde appeltjes
huisgebakken briochetoast


Gegrilde Sint Jacobsvruchten

gebraiseerde kropsla, mini girolles
puree van kikkererwten en sesam en pittige chiliolie


Zeetong

op de graat gebraden en gefileerd
gevuld met boschampignons
rissoto, tuinkruiden


Kreeft à l'armoricaine (sup ) € 7,5

klassiek bereid
tomaat, dragon, grijze sjalotten, jus van kreeft en een vleugje room


Langoustines

tian van langoustinestaarten, gebakken eekhoorntjesbrood
snijbiet, knolselder, tomaat en gember
kokkels, jus van schelpdieren


HOOFDGERECHTEN

Zeebaars

gekonfijte tomaat
gesmolten prei
geroosterde krieltjes met rozemarijn
jus van schaaldieren


Paleron van Wagyubeef

gebakken tournedos van wagyubeef
toast met gebakken boschampignons gesmoord witloof kalfsjus, amandines


Fazant, witloof

Fazant hen in grond witloof, op karkas gebraden
jus van fazant
club sandwich met de gekonfijte boutjes, notensla en balsamiek


Hertenkalf

gebakken noisettes van de filet pur
de wangen als stoofpotje met rode wijn
spruitjes en japanse andoorn
compote van kweepeer
zachte poiverade, amandines


Stoofpotje van jong everzwijn

zilveruitjes, spekreepjes en gebakken champignons
geglaceerde aardappeltjes


NAGERECHTEN

Tartufo al limoné

rood fruit, amandelkrokant


Moelleux van chocolade

Chocolademoeulleux met crème brûlée-vulling
Pistachesabayon


Verkrijgbaar op 24/12, 25/12 31/12 en 1/1.
Bestellen kan op het telefoonnummer 056/ 42 00 75 of via info@enfaim.be


Levering aan huis mogelijk op kerstavond , kerstdag en op oudejaarsavond en 1 januari

€ 10 per levering binnen een straal van 7km

Levering buiten een straal van 7km
€10 per levering + € 0.50 per extra km