Herfstmenu

"Crème brulée" van ganzenlever
waldorfsalade free style'
chips van inlandse marcasin
hazelnootolie

Gegrilde tongfilet*
gebakken boschampginons
coulis van tuinkruiden
krokant van tuinkruiden
*+ €6 ipv de ganzenlever +€20 als extra gerecht

Witte heilbot
"de feestvis in de Scandinavische landen"
onder crumble van kastantjes
gebakken jonge spinazie
parelcouscous

Jonge patrijs*
op karkas gebraden, gefileerd, jus van patrijs
créme van kweepeer
gebakken Brusselse spruitjes
röstisticks
+ €5

Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
+ €6 ipv dessert; + €12 als extra gerecht

Brownie met panna cotta en compote van peer
brownie van Kumabo chocolade
pannacotta
compote van peer



55 p.p. in het restaurant
49 p.p. in afhaal
aangepaste wijn per glas €7


Het menu en de ingrédienten kunnen afwijken volgens het productenaanbod.
Allergisch ? Laat het ons weten