Voorjaarsmenu

Huisgerookte zalm en lotte
filet van lotte en Noorse zalm huisgerookt op beukenhout
frisse salade van butternut, jonge prei, groene appel, koriander
crème van Avruga kaviaar


en/of

Oostendse garnalen*
gebakken wilde champignons
schuim van garnalen en Belle de Fontenay
*+ €5 ipv de lotte; + €20 euro als extra gerecht


Kalfsfilet
medaillon van kalfsfilet met aromaten gebraden in de oven
Belgische asperges
gepofte kerstomaatjes
kort gebakken zilte zeegroentjes
kalfsjus

of

Nage van noordzeevis, schelpjes*
filet van noordzeevis en schelpjes
belgische asperges, lamsoor
jus met hoeveboter
*+€5


Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12


Mousse van champagne en Belgische aardbeien



49 p.p. in het restaurant
42 p.p. in afhaal
wijn en water inbegrepen: 20 p.p. 3 gangen/ 25 p.p. 4 gangen