Voorjaarsmenu

Huisgerookte zalm en lotte
filet van lotte en Noorse zalm huisgerookt op beukenhout
frisse salade van butternut, jonge prei, groene appel, koriander
crème van Avruga kaviaar


en/of

Oostendse garnalen*
gebakken wilde champignons
schuim van garnalen en Belle de Fontenay
*+ €5 ipv de lotte; + €20 euro als extra gerecht


Kalfsfilet
medaillon van kalfsfilet met aromaten gebraden in de oven
Belgische asperges
gepofte kerstomaatjes
kort gebakken zilte zeegroentjes
kalfsjus

of

Nage van noordzeevis, schelpjes*
filet van noordzeevis en schelpjes
belgische asperges, lamsoor
jus met hoeveboter
*+€5


Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12


Mousse van champagne en Belgische aardbeien



49 p.p. in het restaurant
42 p.p. in afhaal
wijn en water inbegrepen: 20 p.p. 3 gangen/ 25 p.p. 4 gangen

Feestmenu

Langoustines
hamburger van langoustinestaarten
crème van Avrugacaviaar
krokantje van filo en sesam rucola

en/of

Duo van ris de veau*
krokant gebakken ris de veau
gesmoorde boschampignons, pijpajuin
kroketje van ris de veau
*+€6 ipv de langoustines +€20 als extra gerecht

Lotte
in krokant van aardappel
gegrilde lotte créme van boemkool en zwarte truffel
gesmolten prei

of

Filet pur van Limousin*
gebakken filet pur
gekarameliseerd witloof, spruitjes kalfsjus
gaufrette aardappel
+ €5
+ €10 Rossini (met gebakken ganzenlever)

Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
+ €6 ipv dessert; + €12 als extra gerecht

en/of

Passievrucht en white Ivoire chocolade
bavarois van passievrucht
mousse van white Ivoire chocolade
krokant van melkchocolade
coulis van rood fruit



55 p.p.
wijn per glas €7
wijn en water inbegrepen €20 3 gangen / €25 4 gangen

Het menu en de ingrédienten kunnen afwijken volgens het productenaanbod.
Allergisch ? Laat het ons weten

Valentijnsmenu vanaf 11.02

Skrei
in hazelnootboter gebakken filet van skrei kabeljauw
kruim van langoustines
gesmoorde lamsoor
coulis van schelpdieren

en/of

Kreeft à l'armoricaine*
klassiek bereid tomaat, dragon,
gnjze sjalotten,
jus van kreeft, een vleugje room en zeegroentjes
*als extra gerecht + €2O , in plaats van de skrei + €10

en/of

Hoppescheuten, grijze garnalen
in fleuretteroom gepocheerde Poperingse hoppescheuten
handgepelde garnalen
lopend hoeve-eitje,schuim van garnalen en botermelk
*supl dagprijs

Tongfilet, octopus en schelpjes
nage van tongfilet, octopus en schelpjes
fijne groentjes
hoeveboter en saffraan

of

Flandrien duif*

filet van Flandrien duif gemarineerde ganzenlever
gesmolten prei, zwarte truffel
jus van duif
truffelaardappel *+ €5 in de plaats van nage

Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12

'Toi et Moi' chocolade en framboos


55 p.p.
bijhorende wijnen : €7 per glas
wijn et water assortiment
€20 3 gangen
€25 4 gangen
€30 5 gangen

Het menu kan wijzigen volgens het markt en productaanbod allergisch? Laat het ons weten