En Faim

Najaarsmenu
Verkrijgbaar vanaf 27.11

Oester, ganzenlever en boschampignons
gebakken eekhoorntjesbrood, gesmolten ganzenlever
lauwe Zeeuwse oesters, schuim van oester en Belle de Fontenay


Gebakken langoustines*
gepaneerd in panko, gegrilde aubergines, gekonfijte tomaat
créme van geroosterd brood, rouille, olie van basilicum

*ipv oester en ganzenlever +€5
als extra gerecht + €17


Hert 2x
filet van hert gebraden in zwarte peper en gekneusde jeneverbessen
de schouder gebraiseerd, texturen van vergeten groentjes
zalf van pastinaak, chips van peterseliewortel, brunoise van kervelwortel, jus van hert


-of-


Zeebaars
op de velkant gegaard met Vadouvankruiden
oostendse garnalen, gebakken grondwitloof, zeekraal
coulis van garnalen en witte balsamiek


"Sacher biscuit"
mousse van pure caraïbische chocolade en caramel

Kaasbord*
Selectie van 5 kazen van afineur Vandaele

*ipv dessert + €6;
als extra gerecht + €12

Afhaal

€ 42,00

In het restaurant

Aangepaste wijnen en water 20 p.p. 3 gangen 25 p.p. 4 gangen

€ 49,00


KERSTDAG EN NIEUWJAARSDAG 2021/2022

Kreeft*
zacht gepocheerde kreeft
linten van gemarineerde groene asperges
krokant van sesam, gerookte ganzenlever
*ipv de sint-jacobsvruchten +€7.5
als extra gerecht + €20


Sint-Jacobsvruchten, eekhoorntjesbrood
gegrilde Sint-Jacobs vruchten
ravioli van gebakken eekhoorntjesbrood
consommé van boschampignons
coulis van platte peterselie


Coupe Colonel
Wodka en citroensorbet


Hertenkalf
gebakken noisettes van de filet pur
de wangen als stoofpotje met rode wijn
spruitjes en japanse andoorn
compote van kweepeer
zachte poiverade, amandines


-of-


Zeebaars*
gekonfijte tomaat, gesmolten prei
geroosterde krieltjes met rozemarijn
jus van schaaldieren zeegroentjes
*supl €5


Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12


Moelleux van chocolade
chocolademoeulleux met crème brûlée-vulling
pistachesabayon


€ 60 p.p.
water en aangepaste wijn inbegrepen + € 20 3 gangen / + € 25 4 gangen

OUDEJAARSAVOND

Glas champagne & hapje


Tartaar van lijngevangen zeebaars, gemarineerde ganzenlever
baba ganoush van aubergines, tartaar van tomaat
olie van basilicum


Kreeft en gebakken Sint-Jakobsschelpen
risotto "nero" inktvis en parmezaan
coulis van schaaldieren


Gebakken filet van griet en Zeeuwse oesters lauw warm
mousseline van botermelk, boschampignons
oesterjus met hoeveboter en chorizo-olie


Wagyu beef
gebraden paleron
Cannelloni met gebraiseerde osso-bucco van wagyu beef
gebakken mini aubergines met gekonfijt eekhoorntjesbrood en pijnboompitten
kalfsjus


Granité van Citroen
Wodka en munt


"Sacher biscuit"
mousse van pur caraïbe chacolade en caramel


Middernachtcoupe


Koffie en versnaperingen


Prijs inclusief aangepaste wijnen en water 135 €


Reserveren kan telefonisch : 056/ 42 00 75 of via mail info@enfaim.be

Reservaties zijn pas definitief na bevestiging en betaling voorschot (35 euro per persoon) op rekeningnummer BE 63285021153608 Bij overschrijving vermelding naam, datum en aantal personen.