Voorjaarsmenu
Huisgerookte zalm en lotte
filet van lotte en Noorse zalm huisgerookt op beukenhout
frisse salade van butternut, jonge prei, groene appel, koriander
crème van Avruga kaviaar
en/of
Oostendse garnalen*
gebakken wilde champignons
schuim van garnalen en Belle de Fontenay
*+ €5 ipv de lotte; + €20 euro als extra gerecht
Kalfsfilet
medaillon van kalfsfilet met aromaten gebraden in de oven
Belgische asperges
gepofte kerstomaatjes
kort gebakken zilte zeegroentjes
kalfsjus
of
Nage van noordzeevis, schelpjes*
filet van noordzeevis en schelpjes
belgische asperges, lamsoor
jus met hoeveboter
*+€5
Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12
Mousse van champagne en Belgische aardbeien
49 p.p. in het restaurant
42 p.p. in afhaal
wijn en water inbegrepen: 20 p.p. 3 gangen/ 25 p.p. 4 gangen