En Faim

Zomermenu
Verkrijgbaar van 19.08 tem 30.09

Kreeft en burrata*
tuinboontjes, venkel, Cigaline aardbeien
zwarte olijven, citroen

*ipv mixted grill + €5;
als extra gerecht + €20


Mixted grill van Sint Jacobsschelpen, tarbot en tong
filet van tarbot, tong en Sint Jacobsvruchten
julienne van zomergroenten
coulis van tuinkruiden


Drie bereidingen van Limousin ossehaas
als tartaar, duxelles van echte Parijse champignons met zomertruffel, spiegelei van kwartel
als carpaccio, roquette, pesto van basilicum
gegrild, kalfsjus ,schuim van dragon, mini girolles


-of-


Witte heilbot en Zeeuwse oester*
witte heilbot, op de graat gebakken en gefileerd
(de feestvis in de Scandinavische landen )
In tempura gebakken oester, gefruite lavas
sabayon van oester

*supplement €5


Carpaccio van Vijgen
balsamico-siroop
basilicumijs
gegrilde amandelen

Kaasbord*
Selectie van 5 kazen van afineur Vandaele

*ipv dessert + €6;
als extra gerecht + €12

Afhaal

€ 42,00

In het restaurant

€ 49,00


Herfstmenu
Verkrijgbaar van 01.10 tem 15.11

Sint jacobsschelpen en truffel
carpaccio van Sint jakobsschelpen
Bourgogne truffel, gemarineerde butternut
gerookte ganzenlever
notensla

Kreeft à l'armoricaine *
klassiek bereid tomaat, dragon, grijze sjalotten, jus van kreeft en een vleugje room

*in de plaats van de sint-jakobsschelp + €7,5
als extra gerecht +€20

Jonge patrijs, eekhoorntjesbrood
op karkas gebraden, gefileerd, jus van patrijs
toast met eekhoorntjesbrood
amandelkroketjes en wintergarnituur


-of-


Griet en octopus*
Gebakken grietfilet, gegrilde octopus
mousseline van belle de Fontenaye aardappel, tuinkruiden
aioli, jus van Bouillabaisse

* supl. €5

Kaasbord*
Selectie van 5 kazen van affineur Vandaele

*ipv dessert + €6;
als extra gerecht + €12

Tiramsu - limoncello ' free-style'

Afhaal

€ 42,00

In het restaurant

€ 49,00