Kerstdag en Nieuwjaarsdag 2021/2022

Kreeft*
zacht gepocheerde kreeft
linten van gemarineerde groene asperges
krokant van sesam, gerookte ganzenlever
*ipv de sint-jacobsvruchten +€7.5
als extra gerecht + €20


Sint-Jacobsvruchten, eekhoorntjesbrood
gegrilde Sint-Jacobs vruchten
ravioli van gebakken eekhoorntjesbrood
consommé van boschampignons
coulis van platte peterselie


Coupe Colonel
Wodka en citroensorbet


Hertenkalf
gebakken noisettes van de filet pur
de wangen als stoofpotje met rode wijn
spruitjes en japanse andoorn
compote van kweepeer
zachte poiverade, amandines


-of-


Zeebaars*
gekonfijte tomaat, gesmolten prei
geroosterde krieltjes met rozemarijn
jus van schaaldieren zeegroentjes
*supl €5


Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12


Moelleux van chocolade
chocolademoeulleux met crème brûlée-vulling
pistachesabayon


€ 60 p.p.
water en aangepaste wijn inbegrepen + € 20 3 gangen / + € 25 4 gangen