×

Opgelet !

We zijn van 1.08.2020 tem 31.08.2020 gesloten wegens (zwangerschaps)verlof!

Wij houden ons strikt aan de opgelegde coronamaatregelen.
Hierdoor zijn reservaties enkel geldig na telefonische bevestiging.

Na 25 jaar de Mangerie, wordt het tijd voor iets nieuws…

En Faim!

Het restaurant waar alles kan!

Waarom deze verandering?

Door de jaren heen is de manier waarop mensen tafelen verandert.
Waar vroeger het chique, lange uitgebreid tafelen de norm was, ligt de nadruk en het verlangen nu vooral op gezellig, ongedwongen maar uiteraard wel nog steeds lekker tafelen.
Het mag dus allemaal wat losser.

Met onze foodsharing formule bieden we een culinaire wandeling door seizoensgebonden gerechten.
Met zijn gekende creativiteit verwerkt Nick de producten van het moment tot heerlijke gerechtjes die uw smaakpapillen verassen.

Voor degenen die het toch liever iets traditioneler houden biedt En Faim ook een wisselend themamenu.
Hierbij kan u een keuze maken tussen één of twee voorgerechten en kan er bij het hoofdgerecht een keuze maken tussen een vlees of vis gerecht.

Wat verandert, wat blijft?
Uiteraard blijft het mooie, statige gebouw onveranderd. Het interieur daarentegen werd opgefrist, zonder het eigen karakter te bruuskeren.
De jarenlange kookervaring en zijn fijne eigen touch neemt Chef Nick met zich mee.
De klassieke keuken/zaal scheiding laten we achterwege en voortaan komt de chef ook de gerechten zelf mee voorstellen aan tafel.
We kiezen dus voor een persoonlijke aanpak en een gevarieerde kaart, waar zowel jong als iets minder jong zich welkom voelt en bovenal lekker kan eten.
Net zoals vroeger gaat het er ons om u en uw gezelschap een leuke, ontspannende avond te bezorgen.

Benieuwd?
Wij ontvangen u heel graag vol enthousiasme vanaf 12.06.2020 in En Faim!

Graag tot snel!
Nick en Evelien

Wij werken enkel op reservaties
vragen en info
056/420075 of info@enfaim.be

En Faim biedt:

* thema menu – het beste van het moment, al dan niet gecombineerd met aangepaste wijnen.

* foodsharing menu = keuze uit 5 of 7 gangen degustatiemenu gebaseerd op seizoensgebonden producten – mogelijkheid tot aangepaste wijnen.

* uitgebreide à la carte

*Bubbleroom: volledig privé lunchen of dineren gaande van 6 tot 10 personen.


* wij verzorgen al uw gelegenheden: verjaardagsfeest , huwelijk, babyborrel, bedrijfsfeesten, communie…
vanaf 30 personen tot 60 personen privé bij ons,
(bij u thuis of op locatie zonder minimum/maximum aantal)
Ook voor een afscheidsmaaltijd/ rouwmaaltijd volledig aangepast aan uw wensen staan wij graag voor u klaar.

* vanaf September: 1 weekend per maand -> all-in menu aan 75 euro p.p. (enkel op reservatie – Première zaterdagavond 12.09 en zondag 13.09)

*Wegens groot succes tijdens de corona kan u bij ons ook blijvend terecht voor afhaalmaaltijden en gerechten.