Valentijnsmenu vanaf 11.02


Skrei
in hazelnootboter gebakken filet van skrei kabeljauw
kruim van langoustines
gesmoorde lamsoor
coulis van schelpdieren

en/of

Kreeft à l'armoricaine*
klassiek bereid tomaat, dragon,
grijze sjalotten, jus van kreeft, een vleugje room en zeegroentjes
*als extra gerecht + €2O , in plaats van de skrei + €10

en/of

Hoppescheuten, grijze garnalen
in fleuretteroom gepocheerde Poperingse hoppescheuten
handgepelde garnalen
lopend hoeve-eitje,schuim van garnalen en botermelk
*supl dagprijs

Tongfilet, octopus en schelpjes
nage van tongfilet, octopus en schelpjes
fijne groentjes
hoeveboter en saffraan

of


Flandrien duif*
filet van Flandrien duif gemarineerde ganzenlever
gesmolten prei, zwarte truffel
jus van duif
truffelaardappel
*+ €5 in de plaats van nage

Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12

'Toi et Moi'
chocolade en framboos

55 p.p.
Bijpassende wijn: €7 per glas
wijn en water inbegrepen:
€20 3 gangen
€25 4 gangen
€30 5 gangen

Het menu kan wijzigen volgens het markt en productaanbod allergisch? Laat het ons weten