Afhaalmenu ( €49 p.p.)

vanaf 12.05.2023

Tartaar van tonijn

brunoise van avocado en Romatomaat
gelei van Bloody Mary
mayo van basilicum
sesam krokant

en/of

Zacht gepocheerde wilde kreeft*
risotto van eekhoorntjesbrood
mousseline van boschampignons
coulis van tuinkruiden
*als extra gerecht + €2O , in plaats van de tonijn+ €10

en/of

Belgische asperges*

pata negra
truffelvinaigrette
*als extra gerecht + €15 , in plaats van de tonijn+ €5

en

Melklam

geroosterd
kaviaar aubergines, tuinboontjes
daslook

of

Zeebaars*

op de teppan gegrild
gesmoorde venkel
beurre blanc van steranijs
*+€5

Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12

Mascarponebalk

Witte chocolademousse,
framboos, amandelkrokant
gel van rozenbottel