Afhaalmenu ( €49 p.p.)
vanaf 12.05.2023
Tartaar van tonijn
brunoise van avocado en Romatomaat
gelei van Bloody Mary
mayo van basilicum
sesam krokant
en/of
Zacht gepocheerde wilde kreeft*
risotto van eekhoorntjesbrood
mousseline van boschampignons
coulis van tuinkruiden
*als extra gerecht + €2O , in plaats van de tonijn+ €10
en/of
Belgische asperges*
pata negra
truffelvinaigrette
*als extra gerecht + €15 , in plaats van de tonijn+ €5
en
Melklam
geroosterd
kaviaar aubergines, tuinboontjes
daslook
of
Zeebaars*
op de teppan gegrild
gesmoorde venkel
beurre blanc van steranijs
*+€5
Kaasbordje*
Selectie van 5 kazen van Affineur Vandaele
*ipv dessert +€6 , als extra gerecht + €12
Mascarponebalk
Witte chocolademousse,
framboos, amandelkrokant
gel van rozenbottel